Welcome to Bossgoo.com, Gå fri | Logga in | Min Bossgoo
Olika produkter av Fruktkorg, ger produktbilder och grundläggande parametrar för varje Metallnät fruktkorg och Rostfritt stål Mesh korg, Vi är en professionell kinesisk tillverkare av Fruktkorg, och ser fram emot ert samarbete!

Fruktkorg

(Totalt 1 produkter)
Visa:   Visa:
  • Wire Mesh Fr...

    Wire Mesh Fruit Basket till salu

    Wire Mesh Fruit Basket huvudsakligen rostfritt stål tråd som råmaterial, kan också använda galvaniserad tråd eller PVC-tråd. Genom att svetsa i olika former och storlekar på korg. Används huvudsakligen som fruktkorg. Högkvalitativ, kostnadseffektiv, mer hygienisk jämfört med korgplastkorg i rostfritt stål, det är lätt att rengöra, smörja, smuts, helt enkelt rengöra duk fuktad med tvät...
    Min. Beställ:10

Fruktkorg

Wire fruktkorg främst rostfritt stål wire som råvaror,också kan använda galvaniserad tråd eller PVC tråd.

Genom svetsning i olika former och storlekar av korgen. Används främst som fruktkorg.

1, wire fruktkorg med tjock rostfritt stål, syra och alkali, utan någon skada för elementet hälsa. Kompakt, icke-porös yta hysa inte smuts olja, botten med tre hörn, lätt att placera, lätt att tömma och Frans öron handtag för lätt hängande.
2, omfattande användning av denna produkt kan användas att blomma grönsaker, frukter, etc., permeabilitet, och inte bortskämd.
3, kan du använda det på rengjorda grönsaker, vattenrening, för att förhindra stänk het olja bränner huden.
4, produkten är vackert utformad, lätt att använda, tålig, modern familj är viktigt för en bra hjälpare Oh!
5, högkvalitativa, kostnadseffektiva och mer hygienisk jämfört med rostfri korg plast korg, det är lätt att rena, fett, smuts, helt enkelt ren trasa fuktad med rengöringsmedel och torka försiktigt över vattnet en röd omedelbart och rent som ny.

Wire Fruit BasketWire Fruit Basket

Kontakta nu
Klicka här för att skicka förfrågan
Post handla Request >>